helderziendheid reincarneren helderhorend - relatietherapie relatiemoeilijkheden communicatieproblemen - spirituele therapie workshop - trichotillomanie bindingsangst minderwaardigheidscomplex - futloos moe zijn - bloosangst vliegangst minderwaardigheidsgevoelens - kinderpsycholoog opleiding psycholoog - zelfhulp zelfhulpgroepen zelfhypnose - obsessief vreetbuien eetstoornis - spirituele gidsen engelen - Problemen oplossing - Luisterend oor - Sociaal isolement - Zelfmoord preventie - Depressie behandelen
21-7-2007
FR
EN

Autisme behandeling

 

Volgens de wetenschap zit de oorzaak van autisme in de hersenen. Er bestaat tot nu toe geen therapie die autisme kan genezen.Autisme kan nochtans wel genezen met de LTA therapie.

Ingrid Holvoet die de LTA therapie ontworpen heeft ziet de dingen op een andere manier. De oorzaak van autisme bevindt zich niet in de hersenen. Autisme wordt volgens haar visie veroorzaakt door programmeringen of 'patronen' die rond de persoon in een onzichtbare vorm zijn opgeslagen en die van bij de geboorte aanwezig zijn. De patronen zijn weliswaar onzichtbaar, maar veel andere dingen waarvan we weten dat ze er zijn, zijn ook onzichtbaar.

Bij autisten met een normale intelligentie kan deze ontwikkelingsstoornis volledig gecorrigeerd worden en kan een autist normaal en gelukkig worden. Bij een autist met een mentale achterstand kan dit niet gecorrigeerd worden. Tenzij misschien over een periode van 5 tot 10 jaar van behandeling. De typische kenmerken van autisme kunnen echter met de LTA methode ook bij deze autisten verholpen worden.

Het kan bewezen worden dat autisme met de LTA therapie kan genezen. Door het behandelen van verschillende autisten en die behandelingen te filmen en op het internet te zetten kan het bewezen worden.
Indien de wetenschap de bereidheid had om de LTA methode te bestuderen, dan zou de werking van de LTA therapie kunnen bewezen worden.

Ik ben op zoek naar mensen die gratis willen behandeld worden voor autisme en tal van andere zaken. In ruil voor de gratis behandeling dienen de voorbeeldpersonen op het internet hun naam en woonplaats vrij te geven. Ze dienen over zichzelf en hun problemen te vertellen. De behandeling wordt op film op het internet geplaatst.
Je kan gefilmde voorbeelden van andere behandelingen op de website bekijken. Klikken bij 'gefilmde voorbeeldbehandelingen'.
Voor een gefilmde behandeling van autisme heeft iemand bij voorkeur een diagnose van autisme. Ik aanvaard enkel volwassenen. De kandidaten dienen in staat te zijn zichzelf te filmen met een webcam of camera.

De behandeling op film duurt tot alle karakteristieken eigen aan autisme (en ook alle andere probleempunten die er mochten zijn) verholpen zijn. De behandeling duurt een aantal jaren.

Autisme behandeling

 


Gefilmde voorbeeldbehandelingen

Klik hier voor het bekijken van gefilmde voorbeelden over de behandeling met LTA Persoonlijke Ontwikkeling.
Het betreft mensen die hun naam, woonplaats en problemen in detail vermelden. Met de resultaten. Dit alles ingesproken op film en in tekst.LTA Persoonlijke Ontwikkeling

Klik hier indien je een introductie wenst in de visie van LTA Persoonlijke OntwikkelingBehandeling op afstand

Klik hier voor meer informatie over de behandeling op afstand en de resultatenZelfbehandeling

Je kan op korte termijn leren een zelfbehandelingstechniek toe te passen, waarmee je jezelf en je familie kunt helpen.
Klik hier voor meer informatie over de LTA zelfbehandelingBoek over LTA Persoonlijke Ontwikkeling

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over LTA Persoonlijke OntwikkelingReferenties

Klik hier als je referenties wilt vinden. Het betreft mensen die met de LTA techniek behandeld werden, met hun naam, telefoon en mailadres. 1 persoon getuigt in detail over de resultaten.| Home | Contact | Links
LTA Persoonlijke Ontwikkeling
Behandeling op afstand
Zelfbehandeling
Boek
Gefilmde voorbeeldbehandelingen
Autisme therapie
Opleiding
Referenties
Voorbeelden
Vragenlijst
Prijs
Filmpje zelfbehandeling
Gratis therapie
Ruil Therapie/Vertalen

Persoonlijke ontwikkeling

Psychische problemen

Persoonlijkheidskenmerken

Persoonlijkheidsstoornissen

Leerstoornissen

Gezondheid

Divers
 
 afdrukken
 
sitemap